Ο Μεσούτ Οζίλ αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπήκε στον κόπο να τον συναντήσει όταν ο Γερμανός έψαχνε την επόμενη ομάδα του.

Ο Μεσούτ Οζίλ αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπήκε στον κόπο να τον συναντήσει όταν ο Γερμανός έψαχνε την επόμενη ομάδα του το 2010, με αποτέλεσμα να επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην διεθνής Γερμανός υποστήριξε ότι ενώ επισκέφθηκε τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και τη Μπαρτσελόνα το 2010, αφού αποφάσισε να αφήσει τη Βέρντερ Βρέμης, ήταν η συμπεριφορά και η αντιμετώπιση του Ζοζέ Μουρίνιο απέναντί του που τον ώθησε να επιλέξει τους Los Blancos αντί της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο μέσος αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος προπονητής τον αντιμετώπισε σαν σταρ, ενώ το τότε αφεντικό της Μπάρτσα δεν έκανε καν προσπάθεια να τον συναντήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στη Marca, ο Οζίλ δήλωσε: «Ήταν μια απόφαση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Και στο τέλος δεν ήταν θέμα χρημάτων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι γνωστό, αλλά επισκέφθηκα τη Μαδρίτη και την Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή και η διαφορά ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο. Μου έδωσε μια VIP επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Με πήγε να δω το γήπεδο και όλα τα τρόπαια που είχαν κερδίσει. Αυτό με έκανε να ανατριχιάσω.

»Η επίσκεψη στη Βαρκελώνη ήταν λιγότερο ενθουσιώδης και το πιο απογοητευτικό είναι ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπήκε στον κόπο να με συναντήσει. Πριν από αυτό το ταξίδι, μου άρεσε πολύ το στυλ ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και θα μπορούσα πραγματικά να φανταστώ να παίζω μαζί της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης τα έδωσε όλα. Έτσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αναμφίβολα ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου. Μετά τις επισκέψεις μου, η απόφασή μου ήταν εκατό τοις εκατό ξεκάθαρη: ήθελα να γίνω Μαδριλένος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!