Ο Απόλλων Πάτρας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Προμηθέα κάτι που του δίνει το πάνω χέρι στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην καλή άμυνα που έπαιξε ο Απόλλωνας κόντρα στον Προμηθέα και έφερε τη νίκη στην ομάδα του. Μία νίκη που τον φέρνει μία ανάσα πριν την παραμονή στην κατηγορία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας και μας δίνει αισιοδοξία ότι θα είμαστε και του χρόνου στην Basket League. Μεγάλο ρόλο έπαιξε στην έκβασή του παιχνιδιού η άμυνα μας πάνω σε συγκεκριμένους παίκτες, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς έπαιξε ρόλο και η κούραση των παικτών του Προμηθέα από την προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρί. Ομάδες όπως ο Προμηθέας, τις συντηρούν οι σπουδαίοι παίκτες και για αυτό προσπαθήσαμε να τους βγάλουμε εκτός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Από εκεί και πέρα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθεια του στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλη την χρονιά. Είναι ξεκάθαρό πλέον ότι η επιλογή να περιμένουμε τον Μακ ήταν σωστή. Ήμασταν άτυχοι που δεν έπαιξε 1 με 1,5 μήνα, αλλά κατά την άποψη μου μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια νίκη ακόμα στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε, αλλά και σήμερα βοήθησε σημαντικά παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε να επιβεβαιώσουμε τη παραμονή μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!