Μιλγουόκι Μπακς: Το αναλυτικό πρόγραμμά τους για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs ως το τέλος της regular season.

Ακόμη ένα βήμα προς το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ έκανε το Μιλγουόκι… Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν εύκολα των Γιούτα Τζαζ στο Σολτ Λέικ Σίτι με 144-116 και στέλνουν μήνυμα ετοιμότητας ενόψει των play-offs.

Ωστόσο, το πρόγραμμά τους ως το τέλος της regular season μόνο εύκολο δεν θεωρείται. Κι αυτό γιατί έχουν ακόμα τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας και ένας εξ αυτών με τους Nuggets του Νίκολα Γιόκιτς. Από εκεί και πέρα έχουν δύο τεράστιες αναμετρήσεις κόντρα σε Celtics και 76ers αλλά μέσα στο Μιλγουόκι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Διαβάστε αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των Μιλγουόκι Μπακς

Nuggets εκτός
Pistons εκτός
Pacers εκτός
Celtics εντός
Sixers εντός
Wizards εκτός
Bulls εντός
Grizzlies εντός
Raptors εκτός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!