Η ομοσπονδία της Αργεντινής μετονόμασε τις προπονητικές εγκαταστάσεις σε «Λιονέλ Αντρές Μέσι» προκειμένου να τιμήσει τον μεγάλο της ηγέτη.

Η Αργεντινή συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ και της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής αποφάσισε να τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Λιονέλ Μέσι.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αργεντινής να πάρει το όνομά του: «Λιονέλ Αντρές Μέσι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά από αυτό ο Λιονέλ Μέσι πήρε το λόγο και τόνισε:

«Σας ευχαριστώ επειδή αυτό είναι κάτι πολύ συναισθηματικό για μένα. Είκοσι χρόνια πριν ήρθα εδώ σε αυτό το μέρος και ένιωσα ιδιαίτερη ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια πολύ, πολύ ιδιαίτερη αναγνώριση για μένα».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Ταπία, του προπονητή της αλμπισελέστε Λιονέλ Σκαλόνι και των υπολοίπων παικτών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!