Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά τη νίκη της Ελλάδας τόνισε πως του άρεσε όσα είδε από την ομάδα ενώ θέλησε να αφιερώσει και αυτός τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη.

Η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ και ο Γκουστάβο Πογέτ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογέτ:

«Χωρίς αμφιβολία είχαμε εξαιρετικό πρόσωπο, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Τα παιδιά έδειξαν επαγγελματικό πρόσωπο, είχαμε καλή νοοτροπία, δείξαμε πως προχωράμε μπροστά, κάποιος μου είπε και για τα στατιστικά μας, τριάντα τελικές. Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Με δεδομένο των λίγων προπονήσεων που είχαμε στη διάθεση μας και των όσων προλάβαμε να πούμε στους παίκτες να τους πείσουμε για το πως θα πρέπει να παίξουν ήταν υπέροχο.

Θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων που είχαμε στα Τέμπη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.