Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή του νέου της γηπέδου - Η επένδυση θα είνα αξίας 55 εκατ. ευρώ.

Στο νέο της σπίτι θα αγωνίζεται από το 2025 η Βίρτους Μπολόνια.

Όπως έγινε γνωστό, το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών και να είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα του 2024 ή – το πολύ – μέχρι την πρωτοχρονιά του 2025. Με την συμβολή του δήμου της Μπολόνια, μάλιστα, η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 55 εκατ. ευρώ!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια τόνισε:

«Αυτή είναι η συνεισφορά μου στην πόλη της Μπολόνια. Έδωσα μία υπόσχεση όταν ανέλαβα τον σύλλογο και με αυτή την πράξη νομίζω ότι την κράτησα. Θέλω να δώσω κάτι στην Βίρτους. Μία μέρα δεν θα είμαι εδώ πια, ίσως παραδώσω την σκυτάλη. Όποιος αναλάβει όμως τον σύλλογο θα τον βρει στο σπίτι του. Για να μείνεις στην EuroLeague πρέπει να έχεις τις σωστές εγκαταστάσεις και είμαι περήφανος για αυτό που φαίνεται σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!