Ο Τζέισι Κάρολ θυμήθηκε την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό το 2015.

O Τζέισι Κάρολ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση της EuroLeague το 2015 καθώς όχι μόνο «βομβάρδισε» το καλάθι του Ολυμπιακού αλλά περιόρισε και τον Βασίλη Σπανούλη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 39χρονος μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη συγκεκριμένη προπονητική απόφαση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέισι Κάρολ:

«Σπανούλης! Τον είχα λίγο πολύ υπό έλεγχο. Το να μαρκάρω τον Σπανούλη ήταν μια μεγάλη πρόκληση για οποιονδήποτε, ειδικά σε έναν τελικό. Ήταν μια τεράστια πρόκληση. Το καλό είναι ότι δεν είχα πολλές ευκαιρίες να το σκεφτώ, γιατί η απόφαση πάρθηκε πριν το παιχνίδι. Τουλάχιστον σε εκείνο το ματς πήγε πολύ καλά για εμάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!