Ο αγγλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την παραμονή του Μάρκους Ράσφορντ στην Γιουνάιτεντ, αλλά ο Αγγλος περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις.

Ο αγγλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την παραμονή του Μάρκους Ράσφορντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Αγγλος σταρ περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις.

Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News», το νέο συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού θα υπογραφεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία για την πώληση του συλλόγου σε νέους ιδιοκτήτες.

Παράλληλα, η «Sun» αναφέρει ότι ο Αγγλος διεθνής άσος θα εισπράττει εβδομαδιαίως περίπου 340.000 ευρώ, με το νέο του συμβόλαιο, αλλά δεν θα βάλει την υπογραφή του πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη ιδιοκτησία των «κόκκινων διαβόλων».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει με προσφορά 5,5 δισ. ο Αλ Θάνι

Ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι συνεχίζει τις επαφές με την οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Γκλέιζερ έχουν δύο προτάσεις για την παραχώρηση των μετοχών τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρόκειται για τον όμιλο INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ και τον Αλ Θάνι, ο οποίος ανέβασε την προσφορά του από τα 4,5 δισ., στα 5.5 δισ. ευρώ για να εξαγοράσει πλήρως την ιστορική ομάδα της Premier League. Ράσφορντ

Κι αυτό διότι θέλει το 100% των μετοχών, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Mirror».

Ο Ράτκλιφ θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά όχι με «ανόητο» τίμημα Ράσφορντ

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να πληρώσει ένα «ανόητο» τίμημα για την απόκτηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες πριν από την προχθεσινή (22/3) προθεσμία, που αφορά στις δεύτερες προσφορές για την εξαγορά του ιστορικού συλλόγου της Premier League.

Ο Ράτκλιφ, ο οποίος είναι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής χημικών INEOS, κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση του συλλόγου, τον περασμένο μήνα.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οικογένεια Γκλέιζερ, άρχισαν τον περασμένο Νοέμβριο, να αναζητούν επιλογές για τους 20 φορές πρωταθλητές Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης μίας νέας επένδυσης ή πιθανής πώλησης, 17 χρόνια μετά την απόκτηση του συλλόγου, έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 968,30 εκατομμύρια δολάρια).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ενδεχόμενη πώληση της Γιουνάιτεντ, πιθανότατα θα ξεπεράσει την μέχρι σήμερα μεγαλύτερη αθλητική συμφωνία, που είναι τα 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του χρέους και των επενδύσεων, που καταβλήθηκαν για την Τσέλσι.

Σε συνέντευξή του στην «Wall Street Journal», ο Ράτκλιφ περιέγραψε τον σύλλογο ως «κοινοτικό περιουσιακό στοιχείο» και όχι ως οικονομικό.

«Πώς αποφασίζετε την τιμή ενός πίνακα; Πώς αποφασίζετε την τιμή ενός σπιτιού; Δεν σχετίζεται με το πόσο κόστισε να χτιστεί ή πόσο κόστισε για να ζωγραφισθεί», τόνισε ο Ράτκλιφ και πρόσθεσε:

«Αυτό που δεν θέλεις να κάνεις, είναι να πληρώνεις ηλίθιες τιμές για πράγματα, γιατί μετά το μετανιώνεις».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρόκειται να κατατεθούν περισσότερες από πέντε προσφορές πριν από την λήξη της αυριανής προθεσμίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!