Ο Μάικ Τζέιμς είναι ξανά στην ομάδα της Μονακό καθώς μπήκε τέλος στην τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Ο Μάικ Τζέιμς, μετά από 9 ημέρες εκτός ομάδας, επέστρεψε στη Μονακό καθώς αποφασίστηκε να μπει τέλος στην τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης είχε τιμωρηθεί μετά το ξενύχτι του με τον Ντουέιν Μπέικον, ύστερα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν «πειθαρχικά παραπτώματα», με τους διοικούντες τη Μονακό να τον επαναφέρουν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μονακό:

«Η Μονακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μάικ Τζέιμς θα επιστρέψει στην ομάδα, αφού ο σύλλογος έλυσε εσωτερικά τα ζητήματα που οδήγησαν στην αποβολή του. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να τον εμπλέξει ξανά πλήρως στα δρόμενα της ομάδας. Ο Μάικ Τζέιμς είναι πλέον έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα, με τη μεγαλύτερη επιθυμία να βοηθήσει την Μονακό να πετύχει τους στόχους της».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!