Ο Μέισον Μάουντ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ να τον κυνηγά.

Ο Μέισον Μάουντ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι, μολονότι είναι από τις βασικές επιλογές του Γκρέιαμ Πότερ για την ενδεκάδα των «μπλε» και η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Νιούκαστλ προσέγγισε τον Ιανουάριο τους «μπλε» για τον διεθνή άσο, αλλά η διοίκηση της Τσέλσι θέλησε να τον παραχωρήσει, ο ατζέντης του, όμως, δήλωσε πως έχουν «παγώσει» οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τις περίπου 96.000 ευρώ την εβδομάδα που κερδίζει τώρα, ο Μάουντ θέλει περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η Τσέλσι δεν του προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες. 

Μάλιστα ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για οριστική ρήξη της διοίκησης με τον διεθνή άσο, τον οποίο κατηγορεί πως καθυστερεί τις συζητήσεις γιατί έχει το μυαλό του στη μεταγραφή. Ακόμη γίνεται λόγος για επαφές του μάνατζερ του με τη Λίβερπουλ, καθώς ο διεθνής άσος δηλώνει θαυμαστής του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κόκκινοι» είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Μάουντ και πιστεύουν πως αν φύγει από το Λονδίνο δεν θα προτιμήσει τη Νιούκαστλ, αλλά το «Ανφιλντ» για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!