Ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι, πέτυχε το υπ' αριθμόν 800 γκολ του και έκανε όλο το γήπεδο να παραληρεί.

Η Αργεντινή στο πρώτο της ματς μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Παναμά με 2-0. Ωστόσο, τα βλέμματα όλων ήταν καρφωμένα στον Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» πέτυχε το υπ’ αριθμόν 800 γκολ του και έκανε όλο το γήπεδο να παραληρεί.

Ο ταλαντούχος Τιάγκο Αλμάντα στο 78ο λεπτό πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Στο 89ο λεπτό όμως γράφτηκε ιστορία στο Μονουμεντάλ. Ο Λιονέλ Μέσι έστησε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναμά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κοίταξε την εστία και σημάδεψε εκεί όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αργεντινό και γκολ νούμερο 800 στην μυθική καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!