Ο Εντίν Τζέκο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ίντερ και δεν πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι από το Μιλάνο.

Ο Εντίν Τζέκο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ίντερ και δεν πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι από το Μιλάνο, καθώς είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για την επιθετική γραμμή των «νερατζούρι».

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ομάδες της Αγγλίας προσέγγισαν τον Ιανουάριο την ομάδα του Μιλάνου για τον 36χρονο Βόσνιο διεθνή φορ, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας όμως τον κράτησε στο δυναμικό της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αρχικά ο ατζέντης του είχε δηλώσει πως δεν προχωρούν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Τζέκο ήθελε νέο διετές συμβόλαιο, ενώ η Ίντερ του πρότεινε την επέκταση για έναν μόνο ακόμη χρόνο.

Τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του για ένα έτος, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη, και το επόμενο διάστημα θα υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!