Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να μην δεχτεί ερωτήσεις από συγκεκριμένο Μέσο προκάλεσε την αντίδραση των αθλητικών συντακτών της Πορτογαλίας.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί μετά την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να μην αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις της Correio da Manha TV.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι δυσαρεστημένος μετά από κάποια δημοσιεύματα και αυτό τον οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή αυτή του απόφαση και ανέφερε:

«Ενημερωθήκαμε πως ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ειδοποίησε μέσω της ομοσπονδίας πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του συγκεκριμένου Μέσου. Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας γνωρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά λανθασμένη και ανούσια. Μια συνέντευξη Τύπου πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους και πρέπει να έχουν όλη τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις. Η εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εξαίρεση αλλά και επειδή μιλάμε για μια νέα εποχή στην ομάδα μας, θα ήταν καλό να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Ένωση Συντακτών είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν απάντησε για το συγκεκριμένο συμβάν και στα social media έκανε απλά μία ανάρτηση όπου ανέφερε:

«Τόσο όμορφο συναίσθημα να παίζω ξανά και να σκοράρω για την εθνική ομάδα σε ένα ξεχωριστό για μένα στάδιο. Είμαι περήφανος που είμαι ο διεθνής παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!