Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στα προημιτελικά του Basketball Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στα προημιτελικά του Basketball Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα. Η ομάδα από το Ισραήλ, όμως έχει το πλεονέκτημα έδρας. Δύο ισπανικοί «εμφύλιοι» προέκυψαν στα υπόλοιπα τρία ζευγάρια.

Η Τενερίφη κληρώθηκε με τη Μανρέσε σε ένα… remake του περσινού τελικού, ενώ η Μάλαγα θα αντιμετωπίσει τη Μούρθια. Τέλος, Βόννη και Στρασμπούρ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ, στους μεταξύ τους αγώνες.

Οι σειρές των πλέι οφ κρίνονται στις δύο νίκες. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 4-5 Απριλίου στην έδρα όσων έχουν πλεονέκτημα, τα δεύτερα στις 11-12 Απριλίου στην έδρα όσων έχουν μειονέκτημα και τα τρίτα (εφόσον χρειαστούν) 18-19 Απριλίου στην έδρα όσων έχουν πλεονέκτημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το φάιναλ φορ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί 12 και 14 Μαΐου και η ΑΕΚ διεκδικεί τη διοργάνωσή του, μαζί με τη Μάλαγα και τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Την κλήρωση έκαναν ο Λιθουανός άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ (και του Παναθηναϊκού) Γιόνας Ματσιούλις και ο Ισπανός πρώην διεθνής, Φραν Βάσκεθ.

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως «… πάνω από 500.000 θεατές είδαν από κοντά τους αγώνες και πάνω από 40 εκατομμύρια τηλεοπτικά στη φάση των 16» προσθέτοντας πως «… το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό και το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (πρώτη αναφέρεται η ομάδα που έχει πλεονέκτημα έδρας) έχουν ως εξής:

Βόννη – Στρασμπούρ

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ

Τενερίφη – Μανρέσα

Μάλαγα – Μούρθια

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!