Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι τρεις θύρες του γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena», θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι τρεις θύρες του γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena», θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας, στο φιλικό ματς της εθνικής ομάδας τη Δευτέρα (19:00) κόντρα στη Λιθουανία. Συγκεκριμένα, όσοι πήραν εισιτήρια στις θύρες 16, 18 και 26, θα μεταφερθούν στις 13, 3 και 6 αντίστοιχα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι στον φιλικό αγώνα Ελλάδα-Λιθουανία (Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, 19:00), ο οποίος θα διεξαχθεί στο OPAP Arena, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας οι θύρες 16, 18 και 26 του γηπέδου.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια στις θύρες αυτές, τα εισιτήριά τους ισχύουν κανονικά και θα μεταφερθούν ως εξής: Από τη θύρα 16 στη θύρα 14, από τη θύρα 18 στις θύρες 3 και 6 και από τη θύρα 26 στις θύρες 3 και 6».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!