Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος συνάντησε τον πρόεδρο της FIFA, Tζιάνι Ινφαντίνο, στο Παρίσι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον ομόλογο του της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο με θέμα συζήτησης τα ζητήματα της Eλληνικής ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Φυσικά το τι συζητήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως Μπαλτάκος – Ινφαντίνο συζήτησαν για το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις ομάδες της Super League ενώ τέθηκε στο τραπέζι η λύση της διοικούσας επιτροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακόμα απασχόλησε το θέμα με τους elite διαιτητές αλλά και για το θέμα οικονομικής ενίσχυσης για το πρωτάθλημα της Super League 2, όπως υποσχέθηκε ότι θα κάνει στην συνάντηση που είχε με τον, νέο της πρόεδρο, Πέτρο Μαρτσούκο.

Από εκεί και πέρα, στη συνάντηση των Μπαλτάκου – Ινφαντίνο μεταξύ άλλων είναι πιθανόν να έγινε συζήτηση και για το Μουντιάλ του 2030 και την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Ελλάδας μαζί με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!