Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη ζωή του μακριά από τους πάγκους αλλά και την πορεία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

O Ρικ Πιτίνο φέτος επέστρεψε στο Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ όπου οδήγησε το Αϊόνα στην τελική φάση του NCAA κάτι που αποτέλεσε τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο.Μάλιστα, από τη νέα σεζόν θα πορευτεί με το Νεοϋρκέζικο Πανεπιστήμιο Σεντ Τζον’ς.

Σε συνέντευξή του το Sports Center του ESPN μίλησε για τη ζωή του μακριά από τους πάγκους αλλά και την πορεία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε ότι ο Πιτίνο στην Ελλάδα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό (2019, 2020) και ένα Κύπελλο (2019), ενώ στο NCAA έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής, μία με το Κεντάκι το 1996 και μία με το Λούισβιλ το 2013 σε έναν τίτλο βέβαια που… αφαιρέθηκε για ένα εξωαγωνιστικό σκάνδαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο:

«Όταν έμεινα για δύο χρόνια μακριά από το μπάσκετ έζησα στο Μαϊάμι, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να επιστρέψω στην προπονητική. Πήγα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό στην αρχή και την Εθνική ομάδα στη συνέχεια. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια σε μία πολύ όμορφη χώρα. Πέρασα καταπληκτικά και τότε κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το μπάσκετ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!