Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αναβαθμίστηκε σε αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, δήλωσε σήμερα (23/3) πως είναι «φυσιολογικό» το γεγονός ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν «απογοητεύτηκε» που δεν επιλέχθηκε για να φορέσει το περιβραχιόνιο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αναβαθμίστηκε σε αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, δήλωσε σήμερα (23/3) πως είναι «φυσιολογικό» το γεγονός ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν «απογοητεύτηκε» που δεν επιλέχθηκε για να φορέσει το περιβραχιόνιο.

Η δήλωση έγινε στη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης Τύπου μετά τον διορισμό του από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ντιντιέ Ντεσάν.

«Μίλησα με τον Αντουάν. Ήταν απογοητευμένος και ειλικρινά είναι κατανοητό και φυσιολογικό. Στη θέση του, θα είχα την ίδια αντίδραση. Ήταν ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της εποχής του Ντιντιέ Ντεσάν. Αλλά δεν θα είμαι ανώτερός του», είπε ο διάδοχος του Ούγκο Λιορίς την παραμονή του αγώνα των «Μπλε» με την Ολλανδία στο «Σταντ ντε Φρανς», για το προκριματικά του Euro 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με την αποχώρηση του Λιορίς, κάτοχος του ρεκόρ συμμετοχών στη γαλλική ομάδα (145) και του υπαρχηγού Ραφαέλ Βαράν, ξεχώρισαν τα ονόματα των Κιλιάν Εμπαπέ(24 ετών) και Γκριεζμάν (32 ετών) για την αρχηγία των «Τρικολόρ» και ο Ντεσάν επέλεξε τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν παρά το παρελθόν του Γκριεζμάν στην Εθνική, του οποίου η πρώτη από τις 117 συμμετοχές χρονολογείται από το 2014.

«Ο Αντουάν εκτιμάται και αγαπιέται από όλη την ομάδα, θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε την εμπειρία του. Θα είμαστε χέρι-χέρι για να κάνουμε αυτή την ομάδα νικήτρια», πρόσθεσε ο Μπαπέ, ο οποίος πρόσθεσε ότι θέλει να γίνει «ενωτικός» αρχηγός.

Ο Ντεσάν, από την πλευρά του, είπε ότι η αρχική απογοήτευση του Γκριεζμάν ήταν «θεμιτή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!