Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για την πιθανότητα κατάκτησης του επερχόμενου Euro.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρεται στους στόχους της Εθνικής Αγγλίας αλλά και το μέλλον του σε περίπτωση που η ομάδα δεν κατακτήσει το επερχόμενο Euro.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:

Στην ερώτηση για το αν το επερχόμενο Euro αποτελεί την τελευταία του ευκαιρία:

«Αυτό εξαρτάται από το αν θα κερδίσουμε. Νομίζω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός ως παίκτης να μην υποθέτεις, όταν είσαι νεότερος, ότι μπορεί να μην είναι και η τελευταία σου ευκαιρία. Φυσικά πάντα σκέφτεσαι ότι θα έχεις και άλλες ευκαιρίες, αλλά οι τραυματισμοί, η φόρμα, οι νέοι παίκτες που έρχονται στη θέση σου, δεν μπορείς ποτέ να τα θεωρείς αυτά δεδομένα. Σαφώς οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ξεκάθαρο. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να το έχουν υπόψη τους. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε αυτή την απόφαση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Σε ότι αφορά τον στόχο της 50ής του νίκης ως προπονητής της Αγγλίας:

«Σκέφτομαι μόνο παιχνίδι με παιχνίδι, προετοιμάζοντας την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Εδώ και καιρό αισθάνομαι ότι πρέπει να απολαύσω την εμπειρία. Νομίζω ότι αυτό εκπέμπεται στους παίκτες όταν το κάνεις αυτό. Απολαμβάνω την πρόκληση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!