Ο τζένεραλ μάνατζερ της Βίρτους Μπολόνια τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να αποκτήσει μία μόνιμη θέση στην EuroLeague.

Η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε στην EuroLeague και εκεί θέλει να παραμείνει.

Η ιστορική ιταλική ομάδα δεν θέλει να συμμετέχει στη διοργάνωση μέσω της Wild Card αλλά επιθυμεί να κατέχει μία μόνιμη θέση στη διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο General Manager της Βίρτους Μπολόνια:

«Το να αποκτήσουμε μία άδεια EuroLeague επιπέδου Α (σ.σ δηλαδή μόνιμο εγγυημένο συμβόλαιο) είναι ένας από τους στόχους μας. Την ίδια στιγμή όμως ξέρουμε ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας και τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε τις επαφές που είχαμε να τις μετατρέψουμε σε διάλογο. Το νέο γήπεδο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την συζήτηση και προχωράμε το ζήτημα, ελπίζοντας να έχουμε νέα σύντομα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!