Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας στο κανάλι του Κρίστιαν Βιέρι στο Twitch χαρακτήρισε την απόφασή του να φύγει από την Παρί το 2019 ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας στο κανάλι του Κρίστιαν Βιέρι στο Twitch, τόνισε πως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του ήταν όταν αρνήθηκε να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν:

«Το να φύγω ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, παράτησα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μου είπαν ότι ο Αρεόλα θα παίξει στο Champions League και δεν το δέχτηκα. Για μένα παίζει αυτός που το αξίζει. Γι’ αυτό επέστρεψα στο Γιουβέντους. Μετά το μετάνιωσα, γιατί τραυματίστηκε ο Αρεόλα και πήραν στη θέση του τον Κέιλορ Νάβας».

Όσο για το μέλλον του:

«Θα ήθελα να αποσυρθώ μετά το τέλος της επόμενης σεζόν, όχι άλλο. Είμαι ανταγωνιστικός και δεν θέλω να με θεωρούν δεύτερο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!