Μέχρι το βράδυ τονίζει το Skysports πως αναμένεται να αποφασίσει η Τότεναμ για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στην Τότεναμ. Ωστόσο όπως αναφέρει το SkySports, ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας και τα μέλη του ΔΣ αναμένεται να αποφασίσουν για το αν θα συνεχίσου τη συνεργασία τους με τον Ιταλό τεχνικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πορεία και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει φέρει έντονους προβληματισμούς.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος βρίσκεται στην χώρα του για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Παρόλο που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημόσια για το αν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τότεναμ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το μέλλον του είναι μακριά από την Τότεναμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Αντόνιο Κόντε. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.