Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε στο γαλλικό Canal+ για την απόφασή του να φύγει από τη Μασσαλία και να πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε στο γαλλικό Canal+ για την απόφασή του να φύγει από τη Μασσαλία και να πάει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεντρίκ Μπακαμπού:

«Τι δεν λειτούργησε στη Μαρσέιγ; Νομίζω ότι ήταν το τάιμινγκ τέτοιο που δεν μπορούσα να παίξω. Όταν έφτασα στη Μασσαλία, δεν ήμουν σε κορυφαία φόρμα.

Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν υπάρχει απαραίτητα χρόνος προσαρμογής, πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και αυτό είναι όλο. Μπροστά μας είχαμε μια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οπότε έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, τόσο εγώ όσο και η ομάδα.

Μίλησα με τη διοίκηση και νομίζω ότι ήταν καλύτερο για εμένα να φύγω. Είναι μια επιλογή που νιώθω ότι με δικαίωσε. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έχω βρει τα πατήματά μου.

Οπότε δεν υπάρχουν τύψεις που έφυγα από τη Μαρσέιγ. Θεωρώ ότι από αυτή την υπόθεση είναι όλοι κερδισμένοι. Εγώ πάω καλά στον Ολυμπιακό και η Μαρσέιγ πάει επίσης καλά τη φετινή χρονιά κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τη δύσκολη περίοδο που έπρεπε να βοηθήσει την εθνική, ενώ ήταν εκτός ομάδας:

«Θέλω να του προσφέρω τα καλύτερα δυνατά ‘όπλα’ για να πετύχει τους στόχους του. Είχα βάλει την παρουσία μου στην εθνική σε παύση και είχα τον χρόνο να σκεφτώ.

Αποφάσισα πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και τη χώρα μου διότι το έχει ανάγκη και έχουμε όλοι ανάγκη.

Είχα φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα μου που δεν είχα ομάδα και έπρεπε να βάλω ένα stop και να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, ο Μπακαμπούμ αλλά η ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!