Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης είδε και τον Πάρις Λι να μένει εκτός προπόνησης την Τετάρτη (22/3), μία ημέρα πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τις δεδομένες απουσίες των Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης είδε και τον Πάρις Λι να μένει εκτός προπόνησης την Τετάρτη (22/3), μία ημέρα πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα και δεν θ’ αγωνιστούν, ενώ ο Πάρις Λι θα ενισχύσει τους «πράσινους» απέναντι στους Καταλανούς, αν και σήμερα ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή κνήμη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Πάρις Λι