Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε στη διάθεσή του τους Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα (21/3) την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, η οποία θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (23/3, 20:30), στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε στη διάθεσή του τους Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα, η συμμετοχή των οποίων στο ματς με τους Καταλανούς κρίνεται αμφίβολη.

Ο Πονίτκα δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/3), αφού ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα. Ο Μπέικον τραυματίστηκε στο ματς με την ομάδα του Πειραιά και συγκεκριμένα υπέστη διάστρεμμα στο β΄ μέρος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Παναθηναϊκός. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.