Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο σεϊχης Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι συνεχίζει τις επαφές με τους Γκλέιζερς, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο.

Ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι συνεχίζει τις επαφές με την οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Γκλέιζερ έχουν δύο προτάσεις για την παραχώρηση των μετοχών τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρόκειται για τον όμιλο INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ και τον Αλ Θάνι, ο οποίος ανέβασε την προσφορά του από τα 4,5 δισ., στα 5.5 δισ. ευρώ για να εξαγοράσει πλήρως την ιστορική ομάδα της Premier League.

Κι αυτό διότι θέλει το 100% των μετοχών, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Mirror».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!