Η διοίκηση της Άρσεναλ συμφώνησε με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του.

Η Άρσεναλ συμφώνησε με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Νορβηγός διεθνής μέσος είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για πέντε επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2030.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 24χρονος άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αυξάνοντας τις ετήσιες αποδοχές του από τα τέσσερα, στα έξι εκατ. ευρώ.

Ο Όντεγκαρντ αποκτήθηκε από την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2021 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!