Συνεχίζονται τα σενάρια στην Τουρκία που συνδέουν την Μπεσίκτας με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Συνεχίζονται τα σενάρια στην Τουρκία που συνδέουν την Μπεσίκτας με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός άσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τα ερυθρόλευκα, έχει σημειώσει πέντε γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ σε 18 συμμετοχές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν για τον Χάμες Ροντρίγκες:

«Οι ασπρόμαυροι πυροδοτούν τη μεταγραφή… βόμβα. Ζητήθηκε ραντεβού για τον Κολομβιανό σταρ Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν και η μεταγραφή βρίσκεται σε αναμονή.

Το επιτελείο των “ασπρόμαυρων” αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Κολομβιανό μέσο, ο οποίος συμφώνησε με την ελληνική ομάδα στην αρχή της σεζόν και υπέγραψε συμβόλαιο μόνο ενός έτους, που σημαίνει πως μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Συμφωνήθηκε η ημερομηνία για ένα ραντεβού από την εταιρεία διαχείρισης του παίκτη, την Gestifute. Αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα θα προσφερθούν στο “αστέρι” από την Κολομβία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Στην ελληνική ομάδα βρίσκεται αυτή τη σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία είναι γύρω στα 9 εκατ. ευρώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!