Η Λάτσιο καταδίκασε τα αντισημιτικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους φανατικούς οπαδούς της την Κυριακή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Η Λάτσιο καταδίκασε τα αντισημιτικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους φανατικούς οπαδούς της την Κυριακή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Ρόμα (1-0) στη Serie A, μετά τις καταγγελίες από την εβραϊκή κοινότητα στη ιταλική πρωτεύουσα.

Η Λάτσιο ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ήταν πάντα «στην πρώτη γραμμή να καταδικάζει δημόσια, να αποτρέπει και να καταστείλει ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε διάκριση, ρατσιστικό ή αντισημιτικό σύνθημα ή ενέργεια».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Ρώμης, Ρουθ Ντουρεγκέλο, δημοσίευσε χθες (20/3) στο Twitter βίντεο με οπαδούς της Λάτσιο να φωνάζουν αντισημιτικά άσματα και μια φωτογραφία ενός ατόμου στις εξέδρες φορώντας μια φανέλα με το όνομα «Hitlerson» με τον αριθμό 88, που χρησιμοποιείται στο νεοναζιστικό κίνημα και σημαίνει «Χάιλ Χίτλερ».

Αυτές οι καταγγελίες συμβαίνουν όταν ήδη διεξάγεται έρευνα, από την ιταλική ομοσπονδία, για υποτιθέμενα αντισημιτικά συνθήματα από οπαδούς της Λάτσιο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στη Νάπολη (0-1) στις 3 Μαρτίου.

Η πειθαρχική επιτροπή της Serie A ανακοίνωσε ότι η απόφαση για το νέο αυτό επεισόδιο στο ντέρμπι της Ρώμης θα ληφθεί το αργότερο έως τις 4 Απριλίου, με βάση τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.