Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς, τον οποίο θέλει η Μπαρτσελόνα.

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς. Μπαρτσελόνα

Ο 19χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων και υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό του γόνατο τον περασμένο Μάρτιο, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ έως το καλοκαίρι του 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ενδιαφέρον αγγλικών και ισπανικών ομάδων παραμένει έντονο, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» η διοίκηση της γερμανικής ομάδας έχει ξεκαθαρίσει πως ο νεαρός άσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τα δύο, τουλάχιστον, επόμενα χρόνια.

Μάλιστα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τη Λεβερκούζεν και ρώτησε για την απόκτηση του νεαρού άσου, αλλά απάντησε αρνητικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!