Φοβερή ατάκα από τον Ακίλε Πολονάρα με αφορμή τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και μοιραία πολλοί θεωρούν πως θα κερδίσει το βραβείο του MVP. Ένας από αυτούς είναι και ο Ακίλε Πολονάρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιταλός φόργουορντ της Ζαλγκίρις, πρόσφατα αντιμετώπισε τον του Ολυμπιακού που πέτυχε το καλάθι στο τέλος και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ακίλε Πολονάρα τόνισε:

«Παίζει με τόση αυτοπεποίθηση, λες και βρίσκεται σε ματς προετοιμασίας. Είναι ο ξεκάθαρος MVP. Πώς να τον σταματήσεις; Εκτός από το να κάνεις τον σταυρό σου, πρέπει να είσαι physical και συγκεντρωμένος κάθε δευτερόλεπτο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.