Ο Αντουάν Γκριεζμάν μοιάζει να είναι ενοχλημένος από την επιλογή να γίνει αρχηγός ο Κιλιάν Εμπαπέ και σκέφτεται ακόμα και να αποσυρθεί από την εθνική Γαλλίας.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έδωσε το περιβραχιόνιο στην εθνική ομάδα της Γαλλίας στον Κιλιάν Εμπαπέ κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε και τόσο στον Αντουάν Γκριεζμάν.

Μάλιστα, όπως γράφει η «Figaro», η ενόχλησή του είναι τόσο μεγάλη που ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά κάτι τέτοιο μοιάζει να είναι αρκετά υπερβολικό ενώ όπως αναφέρει και το «RMC Sport», ο Αντουάν Γκριεζμάν δύσκολα θα πάρει μία τέτοια απόφαση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.