«Μάχη» δίνουν Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ για το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Κροατίας, Λούκα Βούσκοβιτς.

«Μάχη» δίνουν Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ για το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Κροατίας, Λούκα Βούσκοβιτς, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την απόκτηση του.

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Χάιντουκ, είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ η Μάντσεστερ Σίτι κερδίζει τη «μάχη» για τα δικαιώματα του.

Το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να ξεπεράσει τα δέκα εκατ. ευρώ. Ο Βούσκοβιτς έχει υπογράψει πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Χάιντουκ έως το καλοκαίρι του 2026.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!