Για το καθοριστικό σουτ του Ρέι Άλεν των Μαϊάμι Χιτ στον 6ο τελικό του 2013 κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, μίλησε ο Μάριο Τσάλμερς.

Για το ποιος έπρεπε να πάρει το καθοριστικό σουτ του Ρέι Άλεν των Μαϊάμι Χιτ στον 6ο τελικό του 2013 κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, μίλησε ο Μάριο Τσάλμερς.

Μάλιστα, ο Τσάλμερς ισχυρίστηκε πως ήθελε ο ίδιος να αναλάβει την εκτέλεση στη συγκεκριμένη φάση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήμουν τελείως ξεμαρκάριστος και ήθελα να πάρω το συγκεκριμένο σουτ. Πιστεύω πως σίγουρα θα το έβαζα», τόνισε ο Τσάλμερς μιλώντας στο “Hoch and Crowder Show”.

Να θυμίσουμε πως ο Τσάλμερς πέρασε αργότερα και από τα ελληνικά παρκέ, καθώς φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2019-20 και του Άρη την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!