Σύμφωνα με το CMW, η Τότεναμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Γιουβέντους Βόιτσεκ Σέζνι.

Σύμφωνα με το CMW, η Τότεναμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Γιουβέντους Βόιτσεκ Σέζνι.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φάμπιο Παρατίτσι, είναι μεγάλος θαυμαστής του Πολωνού κίπερ και να τον θεωρεί ως την ιδανική λύση για να αντικαταστήσει τον 36χρονο Ούγκο Γιορίς, το συμβόλαιο του οποίου στην Τότεναμ λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 33χρονος Σέζνι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα για τη Γιούβε φέτος, αλλά πλησιάζει και ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του και οι Μπιανκονέρι θα επιδιώξουν να απαλλαχθούν από τον μισθό του ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Η Τότεναμ είναι έτοιμη να προσφέρει 18-20 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες του Πολωνού διεθνή, ενώ θα εγγυηθούν και αύξηση του ετήσιου μισθού, στα 7 εκατ. ευρώ ετησίως, για να μετακομίσει στο βόρειο Λονδίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!