Η κατάσταση στη Μίλαν έχει φτάσει στο... απροχώρητο και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα δώσουν ανάσα στο ρόστερ.

Η κατάσταση στη Μίλαν έχει φτάσει στο… απροχώρητο. Συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο κίνδυνος να χαθεί η τετράδα είναι ορατός.

Οι διοικούντες έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την αναδιοργάνωση του ρόστερ και ο κόουτς της Μίλαν έχει καταστρώσει ήδη τα σχέδιά του για το καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το Calciomercatoweb, η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Ακάντζι, προκειμένου να ενισχύσει την άμυνά της.

Ο Ακάντζι αποτιμάται από τη Μάντσεστερ Σίτι στα 20 εκατ. ευρώ αναφέρει το δημοσίευμα και θα αντικαθιστούσε τον Σιμον Κιάερ αν πήγαινε στη Μίλαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!