Το μέλλον του Κάλβιν Φίλιπς στη Μάντσεστερ Σίτι δεν διαφαίνεται λαμπρό, αφού πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να αποχωρεί.

Το μέλλον του Κάλβιν Φίλιπς στη Μάντσεστερ Σίτι δεν διαφαίνεται λαμπρό, αφού πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Έτιχαντ».

Σύμφωνα με τη Mirror (μέσω της HITC), η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να συμπεριλάβει τον μέσο Κάλβιν Φίλιπς που δεν είναι σε θέση να παίξει, σε μια πρόταση για τον αστέρα της Νιούκαστλ, Μπρούνο Γκιμαράες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ωστόσο, ότι η Νιούκαστλ δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Βραζιλιάνο μέσο σύντομα. Ή τουλάχιστον -για να είμαστε ακριβείς- θα το κάνει για την κατάλληλη πρόταση. Όχι πως έχει ανάγκη τα χρήματα. Αλλά η αξία του Μπρούνο Γκιμαράες κοστολογείται πολύ ψηλά.

Επιπλέον, η συμπερίληψη του Φίλιπς δεν θα τους πείσει, αφού ο Γκιμαράες αποτιμάται στα 80 εκατ. ευρώ και ο Άγγλος δεν είναι ένας παίκτης που τους αρέσει ιδιαίτερα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!