Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ουσμάν Ντεμπελέ ύψους 44 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ουσμάν Ντεμπελέ ύψους 44 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την Fichajes.

Η Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή στο να πουλήσει τον εξτρέμ για να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα και η Γιουνάιτεντ πιστεύει ότι θα ήταν μια καλή προσθήκη στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, κάπου εδώ εμπλέκεται ο Τσάβι. Ο Ισπανός τεχνικός δεν δίνει το «πράσινο φως» για την πώληση του Ντεμπελέ αφού θεωρεί πως είναι μία χρήσιμη επιλογή στην τράπουλά του.

Βέβαια, αν έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ο Τσάβι δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!