Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τη χαρά του αφού σκόραρε ένα τρομερό φάουλ από τα 30 μέτρα για να οδηγήσει την Αλ Νασρ στη νίκη το Σάββατο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τη χαρά του αφού σκόραρε ένα τρομερό φάουλ από τα 30 μέτρα για να οδηγήσει την Αλ Νασρ στη νίκη το Σάββατο.

Ο Πορτογάλος σταρ έβαλε ένα εκπληκτικό φάουλ για να ισοφαρίσει τον αγώνα της ομάδας του με την Abha το Σάββατο, πριν o Ταλίσκα πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τη χαρά του, γράφοντας σε μια ανάρτηση στο Instagram:

«Υπέροχο που πήραμε τη νίκη και τόσο χαρούμενος που σκόραρα στο γήπεδό μας με τους οπαδούς μας!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρώτο του στο Mrsool Park από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο. Πλέον μετράει εννέα γκολ σε οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!