Προβάδισμα επί της Ίντερ πήρε η Γιουβέντους στο Derby D'Italia - Σκόρερ χρίστηκε ο Κόστιτς, που δοκίμασε το πόδι του και νίκησε τον Ονάνα.

Προβάδισμα επί της Ίντερ πήρε η Γιουβέντους στο Derby D’Italia.

Η «Μεγάλη Κυρία» κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να «παγώσει» τους Μιλανέζους μόλις στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σκόρερ χρίστηκε ο Κόστιτς, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Ίντερ και νίκησε τον Ονάνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, ο κίπερ της Ίντερ αιφνιδιάστηκε πλήρως από το σουτ του Κόστιτς, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του αμυντικού των «νερατζούρι» και κατέληξε στα δίχτυα του τέρματός του.

Δείτε το γκολ του Κόστιτς που έδωσε προβάδισμα στη Γιουβέντους επί της Ίντερ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!