Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προειδοποίησε ότι ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το σκοράρισμα του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προειδοποίησε ότι ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ότι γίνεται… προβλέψιμος ως προς τα χατ-τρικ που πετυχαίνει.

Ο Χάαλαντ έχει πετύχει οκτώ γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του, αφού «χτύπησε» πέντε φορές στο Champions League απέναντι στην Λειψία μεσοβδόμαδα, πριν βάλει τρία γκολ όταν η ομάδα του κέρδισε την Μπέρνλι με 6-0 στα προημιτελικά του FA Cup. Η απίστευτη φόρμα του επιθετικού μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, όμως, για να τον στοιχειώσει, καθώς ο Γκουαρντιόλα λέει ότι θα πέσει θύμα των μεγάλων προσδοκιών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτός ο τύπος θα έχει μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον. Ο κόσμος θα περιμένει από αυτόν να σκοράρει τρία ή τέσσερα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Και φυσικά, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», δήλωσε ο προπονητής της Σίτι στη συνέντευξη Τύπου.

«Τον ξέρω, δεν τον νοιάζει, είναι τόσο θετικός στη ζωή του, τόσο αισιόδοξος, δεν παραπονιέται ποτέ, πάντα κοιτάει τον εαυτό του Ήταν απίστευτο που πέτυχε εννέα γκολ, είναι μια απίστευτη απειλή, μια δύναμη, η χαρά της ζωής του είναι πάντα θετική, αισιόδοξη, αυτό βοηθάει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!