Η Γιουβέντους εξακολουθεί να είναι αισιόδοξη για την απόκτηση του μέσου της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, στο τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αναρριχηθεί ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Όχι, όμως, μόνο για τη φετινή χρονιά. Η Γιουβέντους θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο Καμπιονάτο, αλλά για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται και τους κατάλληλους παίκτες.

Και ένας τέτοιος είναι ο Ενγκολό Καντέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το CalcioMercato, η Γιουβέντους εξακολουθεί να είναι αισιόδοξη για την απόκτηση του μέσου της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Γάλλου αστέρα λήγει τον Ιούνιο και θα μείνει ελεύθερος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καντέ θα ανανεώσει με την Τσέλσι, ωστόσο η Γιουβέντους θα συνεχίσει να πιέζει για την απόκτησή του.

Η «Μεγάλη Κυρία» θα προσπαθήσει να τον πάρει ως ελεύθερο αλλά δεν αποκλείεται να επιμείνει ακόμα κι αν ανανεώσει ο Γάλλος με την Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!