Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος με χρόνο 1.07.56 τερμάτισε στην πρώτη θέση του 11ου ημιμαραθωνίου που διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος, Παναγιώτης Καραΐσκος, με χρόνο 1.07.56 τερμάτισε στην πρώτη θέση του 11ου ημιμαραθωνίου που διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε νικητής του 11ου ημιμαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 1.07.56, με τον Δημήτρη Τσάκαλο να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με έξι δευτερόλεπτα διαφορά. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με 1:08:33.

Πηγή: ertsports.gr

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! 11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας.11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας.