Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, προειδοποίησε πως σκοπεύει όχι μόνο να «αμυνθεί», αλλά να κάνει «φουλ επίθεση» απέναντι σε όλους όσοι θεωρεί ότι έχουν ξεκινήσει «εκστρατεία» εναντίον του συλλόγου του.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, προειδοποίησε την Παρασκευή (17/3) πως σκοπεύει όχι μόνο να «αμυνθεί», αλλά να κάνει «φουλ επίθεση» απέναντι σε όλους όσοι θεωρεί ότι έχουν ξεκινήσει «εκστρατεία» εναντίον του συλλόγου του.

Η «Μπάρτσα» ερευνάται απ’ τις ισπανικές αρχές για ύποπτες πληρωμές χρημάτων σε εταιρείες που ανήκουν σε πρώην επικεφαλής των διαιτητών της Ισπανίας.

«Η εκστρατεία της οποίας είμαστε θύματα δεν έρχεται τυχαία. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος της είναι να αποσταθεροποιήσει την ομάδα και μεσοπρόθεσμα να ελέγξει την Μπάρτσα» τόνισε ο Λαπόρτα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τα μέλη του συλλόγου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις 10 Μαρτίου, η εισαγγελία της Μπαρτσελόνα κατηγόρησε τον σύλλογο, αλλά και τους πρώην προέδρους του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου (2014-2020) και Σάντρο Ροσέλ (2010-2014), όπως επίσης και το πρώην Νο2 της ισπανικής διαιτησίας Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα για «διαφθορά στον τομέα του αθλητισμού», «παραβίαση εμπιστοσύνης» και «ψεύτικα επιχειρηματικά αρχεία».

«Θα έχω χρόνο να σας εξηγήσω ποιοι, γιατί και πώς ενορχηστρώνουν αυτήν την εκστρατεία. Μην αμφιβάλλετε ότι θα αμυνθούμε. Και όχι μόνο θα αμυνθούμε αλλά θα επιτεθούμε», υποσχέθηκε ο Ζοάν Λαπόρτα στο μήνυμά μου που ανάρτησε δύο μέρες πριν το Clasico του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (19/3) στο Camp Nou.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!