Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, η Τσέλσι ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Florian Plettenberg του Sky Sport Γερμανίας, η Τσέλσι ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις αυτό το καλοκαίρι.

Με τον Άγγλο διεθνή να πλησιάζει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Γουέστ Χαμ, ο σύλλογος ίσως υποχρεωθεί να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να μην τον χάσει με ελεύθερη μεταγραφή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ράις, ωστόσο, συνδέθηκε εκτενώς με την Άρσεναλ τον Ιανουάριο, γεγονός που σημαίνει ότι η Τσέλσι θα έχει να ξεπεράσει σημαντικό ανταγωνισμό για να αποκτήσει τον Άγγλο αστέρα.

Η Γουέστ Χαμ, πάντως, κυνηγάει την ανανέωση του Ντέκλαν Ράις, αλλά πολύ πολύ δύσκολα θα πει το «ναι» αφού θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του για μεγαλύτερο σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!