Φωτιά έχει πάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παρί Σεν Ζερμέν - Φαίνεται πως είναι στο κυνήγι αστέρα της Μπάγερν και μάλιστα πρωτοκλασάτου.

Φωτιά έχει πάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παρί Σεν Ζερμέν πριν καλά καλά ανοίξει ο καιρός.

Ειδικότερα, οι Γάλλοι φαίνεται πως είναι στο κυνήγι αστέρα της Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα… πρωτοκλασάτου.

Σύμφωνα με τη Le10Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί να αποκτήσει τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Μπέντζαμιν Παβάρ, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς θέλει να ανανεώσει την ομάδα της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Παβάρ λήγει το 2024 και ο ίδιος αυτή τη στιγμή σκέφτεται αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου ή αν θα μετακομίσει σε νέες ακτές τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί και παραμένει στο στάδιο της φημολογίας, αφού σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Μπάγερν επιθυμούν διακαώς να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!