Για την σχέση που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πρώην προπονητή του, Τζέισον Κιντ, μίλησε η Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο της.

Για την σχέση που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πρώην προπονητή του, Τζέισον Κιντ, μίλησε η Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο της “Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια”.

Ειδικότερα, ο Φέιντερ αναφέρθηκε σε κάποια συμβάντα που διαδραματίστηκαν τη σεζόν 2014-15 και πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κιντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όποτε ο Κιντ τον έβλεπε να σουτάρει από μακριά, τον έβγαζε αμέσως από το παιχνίδι. “Πρέπει να μάθει να παίζει σωστά τώρα που είναι νέος”, έλεγε στους άλλους παίκτες. “Όταν γίνει σούπερ σταρ, θα είναι αργά για να μάθει”», αποκάλυψε η συγγραφέας του βιβλίου.

«Ο εκνευρισμός του Γιάννη θέριευε. Δεν του άρεσε να βγαίνει στη σέντρα την ώρα της βιντεοθεραπείας, ούτε να παραδέχεται ανοιχτά τα λάθη του. Σε κάποια προπόνηση, άρχισε να αντιμιλάει. Δεν έδειχνε ασέβεια ο τόνος του, αλλά απροθυμία. Ο Κιντ τον έστειλε στα αποδυτήρια. “Πήγαινε για μπάνιο, δεν σε χρειάζομαι άλλο για σήμερα”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!