Δημοσιεύματα της Γαλλίας αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν, τα σενάρια περί επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα μεγαλώνουν.

Νέες πληροφορίες γαλλικών Μέσων αναφέρουν ότι παρά την αρχική προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, το κλίμα μεταξύ Μέσι και Παρί έχει… ψυχρανθεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο Λαπόρτα έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον πατέρα του Μέσι, ενώ και ο ίδιος ο 35χρονος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Τσάβι.

Φυσικά, η κακή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα περιπλέκει αρκετά τα πράγματα. Ακόμα κι αν ο Λιονέλ Μέσι δεχτεί να μειώσει τις απολαβές του, από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Ακόμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι του MLS.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!