Δυσαρέσκεια σε αρκετά μεγάλη μερίδα των οπαδών των Σέλτικς έχει προκαλέσει η τελευταία τοποθέτηση του άσου της ομάδας, Τζέιλεν Μπράουν.

Δυσαρέσκεια σε αρκετά μεγάλη μερίδα των οπαδών των Σέλτικς έχει προκαλέσει η τελευταία τοποθέτηση του άσου της ομάδας, Τζέιλεν Μπράουν.

Ο Μπράουν, λίγο πολύ, χαρακτήρισε τοξικούς κάποιους από τους οπαδούς των Κελτών, οι οποίοι θέλουν από τους παίκτες να είναι… ρομπότ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχει ένα γκρουπ ή ένα ποσοστό στον κόσμο των Σέλτικς που είναι εξαιρετικά τοξικό και δεν θέλει να δει αθλητές να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους. Θέλουν απλώς να παίζεις μπάσκετ, να διασκεδάζεις και να πηγαίνεις σπίτι. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα για μένα», δήλωσε ο Μπράουν και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει πολύς χώρος για μαύρους επιχειρηματίες, να έρθουν και να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στη Βοστώνη. Νομίζω ότι η εμπειρία μου εκεί δεν ήταν τόσο ρευστή όσο πίστευα ότι θα ήταν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!