Δηλώσεις σε μέσο της Ολλανδίας παραχώρησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπου μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ για τη φετινή μάχη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτ Σένκεφελντ:

Για τον Παναθηναϊκό:

«Δεν είδα ποτέ ένα τέτοιο βήμα να έρχεται. Αλλά όταν ήρθε σκέφτηκα ότι ήταν ένα ωραίο βήμα προς τα μπροστά. Ηταν μία λογική επιλογή για μένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω παραμείνει σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα. Ένιωσα ότι μπορούσα να συμβαδίσω γρήγορα με το επίπεδο του πρωταθλήματος. Απλώς κάνω αυτά που ξέρω μέσα στο γήπεδο, αν και το ελληνικό ποδόσφαιρο εμπεριέχει κι αρκετό συναίσθημα».

Για τα ντέρμπι:

«Είναι τρελό αυτό που γίνεται σ’ αυτά τα ματς. Δεν υπάρχουν εκτός έδρας οπαδοί γιατί διαφορετικά θα τραβήξουν ο ένας το κεφάλι του άλλου! Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος για τους ανθρώπους. Η ζωή τους σε μια τσιμεντένια ζούγκλα όπως η Αθήνα δεν είναι πάντα εύκολη».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ:

«Οι εξέδρες χωρίστηκαν στη μέση, οι δικοί μας στην μία πλευρά, του ΠΑΟΚ στην άλλη. Ακόμη και πριν αρχίσει το ματς, έπεσαν δακρυγόνα και όλοι έπρεπε να τραπούν σε φυγή. Αργότερα κάναμε το 1-0 και ένας συμπαίκτης μου χτυπήθηκε με πέτρα. Ναι, όσον αφορά την ασφάλεια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να βελτιωθούν…».

Για το πρωτάθλημα:

«Ο ανταγωνισμός χωρίζεται πλέον σε ένα «top 6» ομάδων, μετά το οποίο παίζουμε άλλους δέκα τελευταίους αγώνες. Αυτό θα είναι βαρύ. Αλλά ο τίτλος θα ήταν κάτι το υπέροχο. Μία μεγάλη ανταπόδοση για τον κόσμο. Πόσο ωραία θα ήταν, αν επιστρέψω εδώ αργότερα, κι ο κόσμος με θυμάται ως πρωταθλητή;».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!